ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ

Πακέτα για Ατομικά πακέτα ταξιδιών

Γιατί να διαλέξω ένα ατομικό ταξίδι;

Κάθε ταξίδι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό καλύπτει μια ανάγκη, μια επιθυμία ή δημιουργεί προϋποθέσεις για μια νέα ευκαιρία. Το τμήμα εξυπηρέτησης του Splendid Travel για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες προτείνει, οργανώνει και πραγματοποιεί οποιαδήποτε εξόρμησή σας σε εξωτερικό και εσωτερικό, για αναψυχή, επαγγελματικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς ή άλλους λόγους. Εάν σκέφτεστε κάποιο προορισμό δεν έχετε παρά να στείλετε την ειδική φόρμα που ακολουθεί και ένα μέλος της ομάδας μας θα σας στείλει την προσφορά για το ταξίδι που επιθυμείτε. Η ομάδα του Splendid Travel έχει όλη την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και τεχνογνωσία, για να καλύψει με τον καλύτερο και πιο συμφέροντα τρόπο τις δικές σας ανάγκες για ένα όμορφο ταξίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τι μπορεί να σας προσφέρει το Splendid Travel για ένα όμορφο και επιτυχημένο ατομικό ταξίδι?
  • Τα Εισιτήρια για τις μετακινήσεις σας: Αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά κτλ
  • Τη Διαμονή σας σε προτεινόμενα ξενοδοχεία ή ξενοδοχεία της δικής σας επιλογής, σε ιδιαίτερα καταλύματα όπως boutique hotels, κάστρα, βίλες.
  • Τις ξεναγήσεις και εκδρομές σας στον τόπο προορισμού σας. Συνεργασίες με ξεναγούς ή πιο ελεύθερα προγράμματα hop on/hop off είναι στη διάθεσή σας στις περισσότερες Ευρωπαικές πόλεις.
  • Τα εισιτήρια για τις θεατρικές ή μουσικές παραστάσεις που θέλετε να παρακολουθήσετε.
  • Τις μεταφορές σας από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού, λιμάνι κλπ.
  • Την ενοικίαση αυτοκινήτου με οδηγό ή χωρίς.

Αυτή την εποχή δεν υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα